File #: 18-1956    Name: PUBLIC FORUM REQUEST – A PRESENTATION BY RICHARD COSOLA, REQUESTING COUNCIL'S CONSIDERATION TO RE-ESTABLISH THE VILLAGE’S BEAUTIFUL WELLINGTON GRANT PROGRAM
Type: Public Forum
Body: Village Council
Agenda Date: 3/27/2018 Final action:
Title: ITEM: PUBLIC FORUM REQUEST - A PRESENTATION BY RICHARD COSOLA, REQUESTING COUNCIL'S CONSIDERATION TO RE-ESTABLISH THE VILLAGE'S BEAUTIFUL WELLINGTON GRANT PROGRAM REQUEST: Request from Richard Cosola to give a presentation requesting Council's consideration to re-establish the Village's Beautiful Wellington Grant Program.
Date Action ByActionResultVoteMeeting DetailsVideo
No records to display.

…title

ITEM:  PUBLIC FORUM REQUEST - A PRESENTATION BY RICHARD COSOLA, REQUESTING COUNCIL'S CONSIDERATION TO RE-ESTABLISH THE VILLAGE’S BEAUTIFUL WELLINGTON GRANT PROGRAM

 

REQUEST:  Request from Richard Cosola to give a presentation requesting Council’s consideration to re-establish the Village’s Beautiful Wellington Grant Program.

 

…body

EXPLANATION:  Richard Cosola has requested to give a presentation requesting Council’s consideration to re-establish the Village’s Beautiful Wellington Grant program that had previously been offered to residents for replacing invasive trees and shrubs.  Mr. Cosola indicated he would need 10-15 minutes to give his presentation.

 

BUDGET AMENDMENT REQUIRED:                     N/A

 

PUBLIC HEARING:                     N/A                      QUASI-JUDICIAL:                      

 

FIRST READING:                                            SECOND READING:                      

 

LEGAL SUFFICIENCY:                     N/A

 

FISCAL IMPACT:                     N/A

 

WELLINGTON FUNDAMENTAL:                     Response Government

 

RECOMMENDATION:                     Request from Richard Cosola to give a presentation requesting Council’s consideration to re-establish the Village’s Beautiful Wellington Grant Program.

.